CABOCHON sølv armbånd m. rosakvarts

395,00 kr.
Varenummer: 2156024

STØT ENDOMETRIOSE FÆLLESSKABET MED 50 KR.

Til fordel for Endometriose Fællesskabet har vi designet en special edition af vores klassiker CABOCHON armbåndet. Men en smuk og feminin rosakvarts sætter vi fokus på vigtigheden i at støtte forskning og udbrede kendskabet til endometriose - en sygdom som rammer 1 ud af 10 kvinder.

CABOCHON armbåndet er udført i sølv isat en cabochonsleben rosakvarts. Armbåndet kan justeres i længden fra 16-18 cm.

For hvert solgt armbånd støtter Mads Z Endometriose Fællesskabet med 50 kr.


Smykket er desværre udsolgt
Beskrivelse
Egenskaber

1 ud af 10 kvinder rammes af endometriose. En kronisk og smertefuld sygdom, der rammer lige fra teenageren, der lige har fået sin første menstruation, og kvinden der nærmer sig overgangsalderen. Har ens mor eller søster endometriose er risikoen for selv at få sygdommen syv gange større. Alligevel går alt for mange kvinder rundt med menstruationssmerter uden at vide, at det skyldes endometriose. Det anslås, at der er ca. 130.000 kvinder med endometriose i Danmark. 

 

Marts måned er Endometriosis Awareness Month og med dette øgede fokus på sygdommen, kan vi forhåbentlig sammen hjælpe endnu flere kvinder. Mads Z hjælper Endometriose Fællesskabet i Danmark ved at donere 50 kr pr. solgt armbånd til foreningens arbejde.

Materiale:
Sølv
Ædelsten:
Kvarts